Baletul Național JOC își respectă tradiția și istoria, și vine cu un nou spectacol coregrafic de excepție în cadrul Festivalului Internațional „Mărțișor” 2022. Baletul Național JOC – Dor de JOC și Ciocârlie, 4 Martie, 18:00, Palatul Național „Nicole Sulac”. În programul artistic a acestui spectacol coregrafic fascinant veți avea marea surpriză să revedeți suita JOC. Această suită e compusă din 3 dansuri și este una din primele creații academice ale ansamblului. 

De asemenea, în cadrul acestei suite veți avea unica șansă nu doar de a auzi virtuozitatea Ciorcârliei, dar și de a o admira în pași de dans. Iar surprizele plăcute nu se termină aici, și în calitate de solistă a orchestrei va debuta în acest spectacol spledida și armonioasa voce a Anei Dabija. Biletele le puteți procura la casele Palatului Național „Nicolae Sulac” sau pe iTicket.md! Ne vedem pe data de 4 martie, ora 18.00 la Palatul Național „Nicolae Sulac”!

Link procurare – https://iticket.md/event/ticket/dor-de-joc-i-cioc-rlie Mai multe informații despre – https://www.facebook.com/baletulnationalJOC 

 

https://www.youtube.com/watch?v=11knnFH-KQY