Teatrul Național Eugene Ionesco te invită în data de 9 decembrie la spectacolul “Căldură în noiembrie”. Alex, un medic american cu renume mondial, se întoarce în orașul său de baștină, situat undeva pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, de unde a emigrat, mai bine zis a fugit, acum 40 de ani. În taverna unde și-a petrecut cei mai frumoși ani ai tinereții, el o întîlnește pe fosta lui iubită, Elena. Aflăm din povestea lor despre împrejurările în care s-au iubit și s-au despărțit, calvarul prin care a trecut Elena și prețul pe care l-a avut de plătit ea pentru fuga lui Alex. Martori la toată povestea aceasta sunt doar proprietarul cârciumii, un tânăr care a moștenit acest local de la tatăl său, împreună cu iubita sa, o tânără energică și ambițioasă, care vrea cu tot dinadinsul să emigreze împreună cu alesul inimii în America.

ELENA – Ala MENȘICOV – ALEX – Emil GAJU – Tînăra – Natalia PRODAN – Tînărul – Maxim CHIRIAC, Iulian CUJBA  (dublă distribuție).

Durată spectacol: 2h / fără pauză.  Spectacolul este subtitrat în limba engleză și rusă.             Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco Informații despre bilete aflați la casa teatrului

(telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!