Compania de construcţii SRL “Basconslux” creată la 29 mai 2003 este una dintre cele mai mari înterprinderi de construcţie din Republica Moldova, pe parcursul anilor a ciştigat încrederea multor cetăţeni ce nu regretă în prezent alegerea facută.

O alegere perfectă pentru un trai decent, nou, prosper şi confortabil îl puteți găsi la noi, avem o gamă variată de apartamente în aproape orice cartier al oraşului Chișinău.

,,Basconslux’’S.R.L are ca obiectiv crearea posibilităţilor pentru fiecare familie din Republica Moldova de a avea propria locuinţă. Prin activitatea sa intenţionează să contribuie la formarea în R. Moldova a unei piețe civilizate de spațiu locativ, să ofere modalităţi noi şi sigure de finanţare, să implementeze cele mai performante tehnologii naţionale şi mondiale de construcţie , care creează posibilitatea de a construi case calitative, la preţuri accesibile.

La construcţia complexelor locative sunt folosite tehnologii moderne. Blocurile din aceste complexe au o structură de rezistenţă formată din schelet de beton armat cu umplutură din BCA (bloc din calcar autoclavizat), material importat din Romania și Ukraina, cu proprietatea de a absorbi zgomotul și a respinge umezeala. Pereţii secundari sunt construiţi din căramidă natională şi sunt prelucraţi cu amestec uscat alb.

SRL “Basconlux”

Md 2001, mun Chisinau – str. Lev Tolstoi, N° 24/1

Tel: (373) 22 542 524 – (373) 22 548 096

Fax: (373) 22 278 577

Mail: basconslux@mail.ru

Web: constructii.md