Biroul relații cu diaspora vă invită la Consultarea publică a proiectului „Planului de acțiuni al Guvernului Republicii Moldova pentru anii 2021-2022. Capitolul XVII. Politici pentru diaspora”, care va avea loc în data de 8 septembrie curent, în intervalul 19:00-21:00 (ora Moldovei), în format online pe platforma zoom, accesând următorul link: https://us02web.zoom.us/j/82058375352

Capitolul XVII. Politici pentru diaspora poate fi accesat la următorul link: https://brd.gov.md/sites/default/files/document/attachments/proiect_capitolul_xvii._politici_pentru_diaspora_pag_2021-2022.pdf

Vom fi bucuroși să primim recomandări și sugestii din partea dvs pentru a consolida domeniul, realizând lucruri frumoase împreună. Părerea fiecăruia contează!

Menționăm că evenimentul respectiv face parte din o serie de 17 consultări publice care se vor desfășura în perioada 3-10 septembrie 2021, și vor reuni în discuții factori de decizie de nivel înalt, autorități administrative centrale autonome, autorități publice locale și regionale, organizații ale societății civile, comunitatea donatorilor, diaspora, liderii de opinie și mediul academic, pentru a-i implica într-un dialog strategic privind agenda de reforme ale Guvernului pentru anii 2021-2022.

Nu în ultimul rând, evenimentele de consultare publică își propun să sensibilizeze factorii de decizie de nivel central, regional și local, societatea civilă și mediul de afaceri cu privire la importanța transparenței și participării – condiții esențiale pentru asigurarea unui proces decizional integrat, incluziv și eficient.

Toate consultările vor putea fi urmărite și pe privesc.eu