„Caracaş-Dental” este un centru stomatologic cu profil larg, dotat cu echipament stomatologic de ultimă oră şi materiale de calitate. Aproape de 20 de ani medicii clinicii oferă pacienţilor zîmbete frumoase, voie bună şi încredere în forţele proprii. Lucrătorii atenţi şi tacticoşi vă vor întîlni cu bucurie, iar medicii calificaţi vă vor oferi consultaţie gratuită.

Principiul de bază al clinicii este să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, lucru imposibil fără acordarea atenţiei fiecărui detaliu, o deservire la nivel şi nu în ultimul rând, o dotare modernă a cabinetelor medicale. Utilizarea pentru diagnosticare şi tratament a echipamentului medical de ultimă oră de la cei mai buni producători din Germania, SUA, Franţa, Elveţia (Schutz-Dental, Durr-Dental, Ultradent, Dentaurum, EMS, Heraeus-Kulzer ş.a.m.d.) ne permite să garantăm rezolvarea absolut oricăror probleme stomatologice şi paradontologice. E de menţionat şi faptul că „Caracaş-Dental” este prima clinică din Europa de Est care a implementat sistemul de tratare a parodontitei conform metodologiei elaborate de firma germană „Durr-Dental” (sistemul Durr-Vector).

Avantajul principal al clinicii noastre este posibilitatea de a rezolva toate problemele legate de cavitatea bucală. Centrul stomatologic „Caracaş-Dental” oferă întreg spectrul de servicii stomatologice: tratarea conservativă a dinţilor, intervenţie chirurgicală, inclusiv implantologie, toate tipurile de protezare dentară, o gamă largă de cerecetări diagnostice, cercetare radioviziografică, cercetare panoramică cu ajutorul razelor X, computer tomografie a regiunii faciale. Identificarea exactă a problemei şi cauzei acesteia este garanţia unui tratament eficient, cu un rezultat de lungă durată. Clinica dispune şi de un laborator tehnic dentar proprium, ce reduce timpul de executare a lucrărilor.

Menținerea regimului sanitaro-igienic în clinică, conform prevederilor normelor sanitare, se efectuează cu materiale (Durr-Dental, Ritter) și accesorii moderne (Ulma, Medicom, Durr-Dental), produse în strictă conformitate cu standardele Europene. În clinică sunt situate dispensere pentru dezinfectarea mîinilor, bahile, etc.

Acum în cadrul Centrului Stomatologic Caracaș-Dental aveți posibilitatea să profitați de ultimile tehnologii în protezare – proteze parțiale flexibile.

Acest tip de proteze este foarte dur, practic indistructibil, are o culoare asemănătoare gingiei.

Avantajele acestor tipuri de proteze:

Grad de flexibilitate ideal.
Estetic – nu utilizează sistem de retenție metalic.
Biocompatibil – nu conține monomeri acrilici.
Ideal pentru pacienți ce nu se pot adapta la proteze dure.

Caracaş Ion

Director General, chirurgul implantolog, medic de categorie superioară

Bolgari Irina

Vice-director, stomatolog-terapeut, ortoped, medic de categorie superioară

Popescu Ludmila

Stomatolog-terapeut, ortoped, medic de categoria intaia

Paiu Gheorghe

stomatolog-ortoped, medic de categorie superioară

Paiu Vasilii

Stomatolog-ortoped, medic de categoria a doua

Prodan Constantin

Stomatolog terapeut

Jecico Roman

Stomatolog terapeut

Negru Neli

Stomatolog terapeut

Buracovschi Irina

Stomatolog terapeut

Stomatologia terapeutică

Tratamentul cariei dentare

Restaurarea dinţilor

Tratamentul pulpitei

Tratamentul periodontitei

Tratamentul parodontitei cu dispozitivul Durr-Vector

Detartraj

Implantologia

Procesul de implantare a dinţilor

Implantarea dinţilor

Implanturile dentare

Stomatologia chirurgicală

Exodontia

Eliminarea dintelui de minte

Stomatologia ortopedică

Coroanele dentare

Metaloceramica

Protezele detaşabile

Ceramica fără utilizarea metalului

Stomatologia cosmetologica

Inalbirea dintilor

Fatete dentare

Contacte

Republica Moldova, mun. Chişinău,
str. Gheorghe Asachi, 65
Tel.: (+373 22) 72-19-84
Tel./fax: (+373 22) 22-51-19
E-mail: caracas@company.md