A III-a ediției a Cinei de vară italiană marca Casa Rinaldi s-a desfășurat al doilea an consecutiv la terasa restaurantului Garden Palace. Cina a întrunit consumatorii de produse Casa Rinaldi, iubitori ai bucătăriei italiene, care s-au delectat cu bucate delicioase preparate de bucătarii Alberto Gorrieri din Italia și celebrul Marian Danu.

Evenimentul organizat de către managerul general Casa Rinaldi in Moldova – Franco Sanna și managerul general Casa Rinaldi – Giovanni Magagni, a avut menirea de a familiariza consumatorii fideli cu noile tendințe în bucătăria italiană, care mereu este în mișcare. Respectiv, s-a pus mare accent pe Paste din făină de legume, potrivite pentru zilele calde de vară, cu un conținut minim de calorii față de cele obișnuite. Acestea au fost deservite atât ca mâncare caldă cât și preparate reci ca o salată cu roșii uscate, mozzarella de bivoliță, ciuperci, măsline verzi, frunze de busuioc și condimentată cu ulei de măsline extravirgin.

Totodată, ce fel de cină fără o atmosferă muzicală? De această dată Casa Rinaldi a reușit să completeze meniul serii și cu un program de muzică italiană gen opere și serenade, interpretate de către un grup de tineri studenți de la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice. Pe final de seară marea alinare au fost și cadourile pentru fiecare oaspete.

Istoric:

Rinaldi este o familie străveche, din secolul XVI care a început prin a produce oţet balsamic, cunoscut pe vremuri dar şi până în zilele noastre cu denumirea Modena Balsamic Vinegar. Dar istoria acestei companii începe din anul 1979, când a fost fondată compania Alis, ca urmare a lărgirii gamei de produse Casa Rinaldi.

Ingredientele pentru produsele Casa Rinaldi sunt crescute doar la fermele agricole care utilizează tradiţii şi reţete încă din cele mai vechit timpuri pentru a păstra şi prelucra produsele. Odată crescută, materia primă este selectată cu mare atenţie datorită proceselor unicee de prelucrare. Controlul permanent şi garantarea calităţii, precum şi lipsa conservanţilor asigură produselor Casa Rinaldi un gust cu adevărat natural.