JustConsult vine în ajutor cetățenilor care sunt la început de drum în redobândirea cetățeniei române, lansând primul ghid informativ gratuit despre etapele de parcurs în redobândirea cetățeniei și perfectarea actelor românești. Ghidul este actualizat conform ultimelor modificări în legislația privind redobândirea cetățeniei române pentru cetățenii moldoveni, este disponibil în format PDF și poate fi ușor descărcat direct de pe site-ul companiei, www.justconsult.md

Ce reprezintă Ghidul informativ, de fapt?

Practic, acesta e un plan de acțiuni împărțit în cele mai importante etape în redobândirea cetățeniei, inclusiv planificarea eficientă a programărilor, colectării actelor necesare și deplasărilor la instanțele competente.

Iată ce conține, mai exact, ghidul informativ JustConsult:
– Pașii de urmat în procesul de redobândire a cetățeniei române;
– Lista actelor necesare la diferite etape: de la completarea dosarului de cetățenie până la programarea pentru depunerea jurământului sau perfectarea actelor de identitate și de călătorie;
– Adresele instituțiilor din Moldova și România, autorizate pentru perfectarea și eliberarea actelor necesare în redobândirea cetățeniei și perfectarea actelor românești;
– Descrierea procedurii legale pentru preschimbarea permisului de conducere moldovenesc în cel românesc și perfectarea atestatelor profesionale pentru șoferi.

Deși Internetul abundă în informații și există tot mai mulți intermediari care promit ajutorul în redobândirea cetățeniei, în activitatea noastră de zi cu zi întâlnim tot mai mulți cetățeni dezamăgiți și derutați de sfaturile unor „binevoitori”. Oamenii sunt induși în eroare și, drept rezultat, rămân și fără acte, și fără bani. Prin acest ghid gratuit, ne dorim să încurajăm cetățenii de a urma procedura legală, care e una pentru toți.

De ce recomandăm fiecărui cetățean să descarce ghidul JustConsult chiar acum:

  • Conține cele mai actuale și veridice informații despre cetățenia română și actele românești, inclusiv diferența de procedură în perfectarea buletinului și pașaportului românesc.
  • Poate fi util chiar și după redobândirea cetățeniei române propriu-zise, de exemplu, în momentul în care se dorește solicitarea alocațiilor pentru îngrijirea copilului.
  • Include instrucțiuni privind preschimbarea permisului de conducere moldovenesc pe cel românesc și descrierea procedurii de urmat pentru obținerea certificatelor profesionale pentru șoferi.
  • Reprezintă, de fapt, un plan de urmat de la A până la Z, în procesul de redobândire a cetățeniei – fapt care ajută la economisirea timpului și banilor.

De ce oferim aceste informații pe gratis?
Pentru că numărul intermediarilor dornici de a „sări în ajutor” cu sfaturi mai puțin utile este într-o permanentă creștere. De aici crește și numărul infracțiunilor pentru încercările de a urgenta procesul de redobândire a cetățeniei. Suntem o companie juridică, activăm doar în baza legii și ne dorim să informăm corect cetățenii.

Cum poate fi descărcat ghidul?
Prin completarea unui formular pe site-ul www.justconsult.md. Avem nevoie doar de un nume și o adresă de e-mail pentru a expedia, în câteva clipe, ghidul informativ. Suntem prezenți și pe rețelele sociale, pentru a veni cu alte detalii sau ajutor în procesul de redobândire a cetățeniei.

Oferim consultații gratuite și la telefon: ☎️Sună 022 10 50 80 și solicită o consultație.