Coana Chirița vă invită, în data de 14 octombrie la #teatru pentru a sărbători împreună Ziua Oraşului Chişinău, cu vin domnesc, plăcinţele boiereşti şi o TOMBOLĂ cu surprize!

Pentru a putea participa la tombolă, trebuie doar să cumpăraţi bilete la spectacol, iar premiul ,,domnesc este garantat.

Mereu actual, cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii la realitățile social-politice ale vremii, ,,Chiriţa în provincie” este cel mai longeviv spectacol din Moldova. Regizorul Petru Vutcărău a știut, încă de acum 23 de ani, când a fost jucat în premieră la TEI, să abordeze realitățile social-politice ale vremii, pentru a-l face mereu actual. La sfârşit, veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase.

În data de 15 octombrie, toţi consumatorii de teatru sunt aşteptaţi la comedia ,,Ubu rege”- o piesă care nu lasă indiferent pe nimeni. Comedia ironizează clasa politică din ţară; regele UBU poate fi văzut cum zâmbeşte din spatele ecranelor, din fotolii confortabile şi din tribune.
În rolurile principale: Gheorghe Pietraru (Artist al Poporului Republicii Moldova) şi Ala Menşicov (Maestru în Artă).

Iar pentru a încheia săptămâna cu un amalgam de zâmbete, dragoste şi puţin piper, Teatrul Naţional Eugene Ionesco va prezenta bine-cunoscuta comedie- ,,Iubirea la proşti”. În rolurile centrale: Valeriu Pahomi şi Gheorghe Pietraru.

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Teatrul Național Eugene Ionesco,

bd. Grigore Vieru, 11