Toți copii vin în Țara de Nicăieri! Și la toți le vine rândul să plece! Fiți cu ochii pe noi https://www.facebook.com/teinational Miercuri 1 IUNIE ora 13.00 și 18.30 PETER PAN – UN SPECTACOL PENTRU TOATE VÂRSTELE!

O nouă producție a Teatrului Național “Eugene IONESCO” În premieră absolută pentru Republica Moldova, un titlu cunoscut în toată lumea. Fiind prezentat publicului în diferite viziuni, prin prizma spectacolelor, ecranizărilor cinematografice și desenelor animate. Un text scris de scriitorul și dramaturgul scoțian, James Matthew Barrie. O poveste îndrăgită de cei mari și de cei mici. PETER PAN – Un spectacol pentru toate vârstele, care-i fură pe cei mici în acțiunea poveștii provocând-ui să zboare împreună cu Peter Pan în țara DE NICĂIERI trăind împreună cu personajele- momentul, clipa copilăriei, care peste ani v-a deveni doar un sentiment de amintire pe care nu-l vor mai putea trăi pe de plin niciodată. Și cei mari au posibilitatea să-și amintească de acel suav sentiment copilărie.
ATÂTA TIMP CÂT SUNTEM COPII, PUTEM ZBURA ÎN IMAGINAȚIA NOASTRĂ ORIUNDE… ÎN SCHIMB CÂND DEVENIM OAMENI MARI, UITĂM ȘMECHERIILE UNUI ZBOR, PENTRU CĂ TREPTAT ÎNCETĂM SĂ MAI CREDEM ÎN ASTA…
Link BILETE – https://iticket.md/event/peter-pan TNEI oferă bilete gratuite pentru spectacolele la sala mare, pentru voluntarii care sunt implicați în ajutorul acordat refugiaților. Pentru detalii vă rugăm să ne scrieți pe pagina de facebook a teatrului https://www.facebook.com/teinational sau la numărul de telefon 022 233 833.

P.S.: TNEI oferă 20 %  reducere pentru elevi, studenți, persoane cu dizabilități și pensionari. Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri! Vă promitem că n-o să vă plictisiți. Vă așteptăm la teatru.