venerdì, agosto 17, 2018

Moldova în Progres este prima platformă de promovare activă a valorilor economice, sociale, culturale, de educaţie pe care le întruneşte Republica Moldova în drumul european. Partner media oficial al Camerei de Comerţ și Industrie a Republicii Moldova  și Partner media oficial al Camerei de Comerț Italo-Moldava ACIM din Chișinău (cameraitalomoldava.it)  Moldova în Progres oferă spaţiul prezentării proiectelor de succes, modelelor economice care s-ar potrivi mediului de afaceri din Republica Moldova, este intermediarul activ în stabilirea relaţiilor între diverși oameni de afaceri. Este un activ purtător de mesaje pentru cetăţenii Republicii Moldova stabiliţi în afara țării, fie că aceste mesaje vin de la simplul cetăţean, fie că au drept punct de pornire tribunele guvernamentale, sau alte instituţii ale statului. Moldova în Progres are în calitate de cititori o comunitate de oameni cu un înalt nivel social şi pregătire profesională, deschizând astfel calea spre colaborări profitabile între companii din Republica Moldova şi cele din Italia. Datorită acestor fructuoase colaborări, a participat la expoziţia mondială EXPO Milano 2015, cu două numere speciale, unde a prezentat brand-ul presei din Republica Moldova. Este înregistrat la AGEPI cu numărul de marcă 29252. În anul 2017 proiectul a împlinit 5 ani de activitate și a efectuat în Chișinău șase zile de reprize cu o televiziune din sudul Italiei. În acest context, au fost realizate zece episoade de promovare a potențialului Republicii Moldova.

Pe 31 mai 2018 Moldova în Progres a fost printre câștigătorii premiului mare (Mercuriul de Aur), la categoria Servicii financiare, editoriale, de consum și vânzări cu amănuntul, în concursul „Marca comercială a anului 2017”, organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Principalele domenii reflectate sunt: economie, societate, agricultură, activitatea camerei de comerţ, diasporă, turism, artă, cultură, medicină, investiţii, modă, sport, modele de colaborare, impresii de călătorie, hoteluri și restaurante.

Colaborări: Biroul Relații cu Diaspora (BRD), Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), Camera de Comerţ Italo-Moldava (CCIM) – cameraitalomoldava.it, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), Agenţia Turismului a Republicii Moldova, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), Fiscservinform, Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCIRM), Camera de Comerţ şi Industrie Moldo-Italiană (CCIMD), Camera de Comerţ şi Industrie Moldo-Franceză (CCIMF), Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), Agenția de Inspectare și Restaurare a Monumentelor (AIRM), Poșta Moldovei, Institutul Mamei și Copilului (IMSP), AgroTV, ProMedierea în Republica Moldova, Revista Vama, Teatrul Naţional „Eugene Ionesco” (TEI), KissFm, Arad24.net.

Distribuire: Moldova în Progres beneficiază de o distribuire strategică și selectată. Regăsim publicația în Diaspora moldovenească din Europa și, în special, în Italia, în instituțiile guvernamentale, structurile publice și private din Republica Moldova. În prezent, putem număra circa 1500 de puncte de distribuție. În plus, distribuim revista în cadrul evenimentelor și târgurilor care sunt organizate în Republica Moldova și peste hotarele ei.