Despre noi

editoriale2

Revista “Moldova in Progres” este o platformă de promovare activă a valorilor economice, sociale, culturale, de educaţie şi colaborare pe care le întruneşte Republica Moldova. Este proiectul prin care se vede acea deschidere sinceră spre Europa, act care îşi are expresia printr-o abordare europeană pe toate dimensiunile vieţii. “Moldova in Progres” îşi oferă spaţiul prezentării proiectelor de succes din economie, descrierii unor modele economice preponderent italiene care s-ar potrivi mediului de afaceri din Republica Moldova, este intermediarul de multe ori obligatoriu în încercarea de a stabili o relaţie între oameni de business, între oraşe şi regiuni. Revista va fi un activ purtător de mesaje pentru cetăţenii Republicii Moldova stabiliţi în Italia, fie că aceste mesaje vin de la simplul cetăţean, fie că au drept punct de pornire tribunele guvernamentale, ale instituţiior statului, ale personalităţilor de aici.

Vom fi promotorii adevărului neînterpretat !

^9C5EE9A99E1F6E4D8310C51BC36F2FF2FE2AEABCDA88BEA39E^pimgpsh_fullsize_distr


Un nou parteneriat pentru diasporă

12400326_10207053770017014_1337422226_o
Activitatea și profesionalismul echipei NEXUS au fost apreciate și de fondatorii revistei „Moldova în Progres”,care au acceptat cu mare drag un parteneriat, fiind convinși că moldovenii din diasporă trebuie să cunoască oportunitățile oferite de NEXUS.
Luigi Savoia, un italian căsătorit cu o moldoveancă și stabilit în R. Moldova, care a lansat revista „Moldova în Progres”, spune că îi va fi mult mai ușor să-și atingă obiectivele alături de NEXUS.
„Am știut de la bun început că parcursul Moldovei spre integrarea europeană va fi destul de complex. Dar ne-am străduit într-un mod cât mai simplu să promovăm cu sinceritate o Moldovă frumoasă. Experiența echipei Nexus o să ne dea putere și posibilitate să dăruim tuturor un produs unic destinat diasporei. Alăturarea la NEXUS este unul dintre cele mai reușite parteneriate pe care „Moldova în Progres” și l-a dorit”, s-a arătat convins Luigi Savoia.
La rândul ei, Francisca de Zwager, manager general NEXUS Moldova, a punctat următoarele în cadrul ceremoniei: ”Pentru noi, cei de la NEXUS Moldova, contează enorm parteneriatele solide, credibile și de durată, de pe urmă cărora să beneficieze în primul rând clienții NEXUS, care nu sânt altcineva decât cetățenii Moldovei, aflați și/sau legați direct sau indirect de fenomeul migrației. Deoarece în următorii trei ani NEXUS Moldova intenționează să pună un mare accent pe cooperarea strânsă cu diaspora moldovenească, parteneriatul cu revista „Moldova în Progres”, afirmată deja în spațiul informațional al diasporei, reprezintă un important instrument de informare și comunicare cu moldovenii aflați peste hotarele țării”.


Interviu


Promovăm cea mai frumoasă Moldovă!


5288ab4877606
Luigi Savoia – italianul, care promovează Moldova la  allfun.md

Cu un accent italian, se străduie să vorbească româna şi rusa la perfecţie. Ţine foarte mult la Republica Moldova, pentru că îl leagă rădăcinile, ascunse undeva adînc şi soţia. Este chimist de profesie, dar în viaţa cotidiană – un manager înnăscut. Înfruntă iernile moldoveneşti, chiar dacă vine dintr-un oraş de pe malul mării. Luigi Savoia este cel, care îşi aşterne mai jos gândurile despre Moldova şi relatează despre contribuţia pe care o are în promovarea externă a ţării noastre…

 

 


8451fae78b6a67a12ffed23a03c952ee_XL

(INTERVIU) Născut în Italia pentru a promova Moldova la studentus.md

În prezent este redactor- șef al revistei  „Moldova în Progres” și încearcă să contribuie la promovarea externă a acestui stat prin diverse metode ca proiecte naționale și internaționale care ar implica elevii și studenții noștri…

 

 

 


timthumb

Luigi Savoia: “Moldova in Progres” este puterea la  moldova-today.com

Revista “Moldova in Progres” este de tip unic. Veti gasi aici publicatii despre tara noastra bogata. Astazi, discut cu editorul revistei, italianul, Luigi Savoia…