Moldovenii din diasporă care au sosit astăzi din diverse colțuri ale lumii, au avut parte de surprize deosebite la Aeroportul Internațional Chișinău. Vizitatorii au primit broșuri promoționale care conțin cupoane cu reduceri de prețuri atât pentru achizițiile la brandurile de țară DIN INIMĂ și Vinul Moldovei, cât și pentru vizitele la unele vinării din țară.

Prezentă la eveniment, șefa BRD Olga Coptu a salutat revenirea acasă a moldovenilor cu prilejul sărbătorilor pascale – moment în care avem posibilitatea de a ne revedea cu cei dragi. „Suntem cu gândul la miile de cetățeni aflați în afara țării care nu reușesc să revină des în Republica Moldova. Pentru toți cei plecați, în comun cu Proiectul de Competitivitate  Chemonix, am gândit campania de astăzi. Voi sunteți cei care simțiți dorul de țară și contribuiți cel mai bine la promovarea produsul moldovenesc departe de hotarele țării noastre”, a subliniat șefa BRD. În context, Olga Coptu a îndemnat membrii diasporei să se implice și să promoveze campania FII OASPETELE MEU, prin susținerea vinăriilor, dar și brandurilor DIN INIMĂ, pentru că Moldova este acolo unde sunt cetățenii ei.

În cadrul evenimentului, reprezentanții BRD au distribuit broșuri promoționale care conțin cupoane cu reduceri, cetățenilor Republicii Moldova care s-au reîntors din orașele Moscova, Veneția și Frankfurt. Pliantele distribuite fac parte din campania națională „Fii Oaspetele Nostru” (#fiioaspetelenostru, #beourguest), care are drept scop promovarea Republicii Moldova ca destinație turistică. Acțiunea a fost organizată de către Biroul relații cu diaspora (BRD) cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, în parteneriat cu  Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS) și compania „Avia Invest”.