Un romancier bogat este răpus de un atac de cord. Testamentul nu a fost încă deschis, iar moștenitorii lacomi șinefericiți dau tonul acestui vodevil pe cât de comic, pe atât de feroce. O menajeră pe cât de inocentă pe atât de hilară, o tânără văduvă care se bucură repede, o fiică căsătorită cu un ginere fals, un vecin care vrea profite de situație pentru a-și mări apartamentul, un antreprenor de pompe funebre enervat și un bancher sunt toate personajecinice și amuzante care fac un cerc vesel și interesat în jurul unui sicriu care încă nu a fost închis… cu un mort… care nu este chiar atât de mort! 

BILETE: https://iticket.md/event/fi-i-s-n-tos-domnule

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iTicket.md

P.S.: TNEI oferă 20% reducere pentru elevi, studenți, persoane cu dizabilități și pensionari. Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri! Vă promitem că n-o să vă plictisiți. Vă așteptăm la teatru!