Abordare individuală la cel mai bun raport rezultate-preț. Ce rezultate promit și de ce utilaje dispun specialiștii de la Estet Expert? Clinica Estet Expert este specializată în domeniul dermato-estetic, dispune de un spectru larg de servicii în dermatologie; medicină estetică; cosmetologie laser și cu aparataj și cosmetologie clasică, iar specialiștii acesteia, medici certificați în dermatologie, dermato-venerologie și cosmetologie abordează individual fiecare client. În funcție de solicitarea pacientului, se elaborează un plan medical individual ce conține o serie de proceduri cu cea mai bună combinație de preț și rezultate. Medicii dermatologi și esteticieni ai clinicii EstetExpert oferă cel mai bun și eficient tratament, cu rezultate remarcabile: îmbunătățirea calității pielii cu ajutorul mezoterapiei și biorevitalizării; mărirea și corectarea formei buzelor cu acid hialuronic; umplerea fisurii nazolacrimale și pliurilor nazolabiale; îmbunătățirea ovalului feței prin corecția pomeților; tratarea ridurilor mimice cu toxină botulinică; terapia plasmolifting și alte servicii pentru prevenirea îmbătrânirii și în cazul existenței unor contraindicații pentru metodele de injectare și tehnice.

Clinica dispune de cele mai noi tehnici și utilaje medicale:

Laserul Alexandrite Cynosure oferă soluţiile ideale împotriva părului nedorit, a leziunilor vasculare și a leziunilor pigmentare. Este mai rapid, mai eficient şi mai puţin dureros. Răcirea pielii concomitent cu aplicarea luminii laser conferă cea mai eficientă protecţie şi cel mai ridicat confort pentru pacient. Alexandrite Cynosure este un aparat care utilizează două lungimi de undă pentru proceduri eficiente atât în cazul pielii de culoare închisă, cât şi pentru cea mai deschisă la culoare.
Laserul Palomar Emerge este o soluție ideală pentru pacienții care doresc regenerarea pielii și rezolvarea imperfecțiunilor fără proceduri invazive sau chirurgicale. Tratamentele efectuate cu laserul Palomar regenerează pielea redându-i un aspect tânăr, este nedureros și nu necesită timp de recuperare. Laserul Palomar tratează: Petele pigmentare – Ridurile fine (rejuvenare facială) – Cicatricile post acnee – Piele îmbătrânită prematur – Vergeturile. 
Forma System (Israel) este un aparat cosmologic multifuncțional conceput de compania Formatk. Aparatul folosește cinci aplicatoare diferite și mai multe tipuri de energie pentru a trata o gamă variată de probleme ale pielii:
Aplicatorul FSR lucrează prin intermediul luminii intens pulsate (IPL) destinat atât fotoîntineririi, cât și tratamentelor petelor pigmentare, leziunile vasculare, onicomicoza (micoza unghiilor), eritroza facială.
Aplicatorul R-Sonic este destinat lifting-ului facial și masajului cu ultrasunet. Eenergie ce încălzește zona tratată, stimulează producerea de fibre, de colagen și elastină.
Aplicatorul pentru PLG are scopul de a exfolia celulele moarte și de a netezi pielea (peeling mecanic).
Aplicatorul ST  reduce ridurile medii și fine.
Aplicatorul FAG este destinat pentru tratarea acneei.

 

 

Apelează cu încredere la specialiștii ESTET EXPERT și te vei convinge de rezultate!

TELEFON: (+373) 22 540 000 – (+373) 61 165 622
ADRESA: Republica Moldova, Chișinău, Dacia 26
https://estetexpert.com/ro/