Model, actriță și organizatoare de evenimente, Inga Ojog este una din puținele modele din Republica Moldova, care a reușit să cucerească mai multe țări.

Povestiți-ne cum ați ajuns, încă de la început, în vizorul lumii.
În anul 2010 am participat la Reality Show-ul românesc ”Next Top Model by Cătălin Botezatu”. Eram prima moldoveancă din acest show. După proiect, am îndrăgit mult televiziunea și arta
cinematografică. De aceea, am decis să-mi urmez visul și în 2013 am participat la filmările filmului turcesc ”Vay Bașima Gelenler”. Acestea au fost evenimentele de debut care mi-au marcat viața. În spatele lor a fost multă muncă și efort.

Recent ați organizat în Moldova un eveniment de modă la cel mai înalt nivel, care a avut ecou și în presa internațională. Da, festivalul de modă IO este un festival care îmbină arta modei și zonele turistice din Republica Moldova. Pentru că avem locuri și lume frumoasă, dorința și scopul meu era acela de le îmbina pentru a crea un eveniment de excepție.

Ce planuri aveți pentru acest an? Planurile pentru 2017 și 2018 sunt legate de organizarea următoarelor ediții ale festivalului de modă IO, precum și de alte noi proiecte interesante.