PNUD Moldova te invită să participi la Tabăra de Vară „YOUthAct – Tinerii pentru Justiție” care se va desfășura timp de 5 zile, în perioada 28 iunie – 2 iulie 2021. La tabără vor participa 28 de tineri (câte 7 persoane per regiune) din raioanele Criuleni, Cimișlia, Soroca și municipiul Comrat, absolvenți ai claselor a IX-a, a X-a și a XI-a. Toate cheltuielile aferente organizării vor fi acoperite de către proiectul „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova” (A2J). Scopul taberei este de a spori înțelegerea elevilor despre subiectul drepturilor omului și mecanismelor de protecție a acestora, precum și a sistemului de justiție național. Astfel, într-o manieră interactivă și participativă, tinerii își vor îmbogăți cunoștințele, dezvolta gândirea critică și vor dobândi abilități importante pentru a se informa  corect și temeinic despre sectorul justiției. Tabăra de vară #YOUthAct va contribui la formarea unei noi generații de apărători ai drepturilor omului, implicați activ social și civic. Dacă ți-am trezit curiozitatea și ești dornic să descoperi un domeniu nou și extrem de interesant, înscrie-te la tabără de vară #YOUthAct. Până la data de 15 iunie completează formularul de participare  care poate fi accesat AICI, iar ulterior, în baza criteriilor indicate în Regulamentul de participare, 28 tineri (câte 7 persoane per regiune) vor fi selectați pentru participare la tabără. Pentru mai multe detalii, ne poți scrie pe adresa de e-mail: info@proimagine.md.
*Toate activitățile/ateliere de lucru din cadrul taberei de vară se vor desfășura în limba română. Organizatorii își rezervă dreptul de a schimba formatul evenimentului, în dependență de recomandările și restricțiile aferente situației epidemiologice din țară la momentul pregătirii și desfășurării taberei.
Activitatea dată se înscrie în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție”, implementat de PNUD, cu suportul financiar al Suediei.