Dragi viitori studenți ai UTM! Iată că perioada de depunere a actelor în sesiunea de bază a Admiterii-2021 e pe sfârșite. Comisia de Admitere a pregătit pentru voi un scurt ghid cu instrucțiuni, pentru a finaliza cu succes procesul admiterii.

Astfel, dacă ați depus deja actele în original, puteți lua o pauză până la publicarea ordinelor finale. Totodată, dacă ați optat inclusiv pentru studii pe bază de contract, să știți că, în funcție de numărul total al cererilor depuse la specialitățile alese, aveți posibilitatea să vă regăsiți în listele bugetarilor. La fel, există șanse să fiți admiși la specialitatea indicată pe o poziție mai superioară în lista preferințelor. Totodată, în cazul în care ați depus actele online sau doar copiile acestora, sunteți așteptați să prezentați actele în original până în data de 10 august inclusiv. Vă amintim: toate actele depuse online sau în copii au fost deja procesate și urmează să faceți un singur pas ca să deveniți studenți ai UTM – să depuneți actele în original. Cu regret, în lipsa actelor în original până în data de 10 august, Regulamentul de Admitere prevede eliminarea din concurs a candidaților respectivi.

Avem un mesaj motivațional și pentru tinerii care nu au reușit să depună actele în sesiunea de bază a Admiterii-2021. Special pentru voi, este prevăzută o sesiune suplimentară de depunere a actelor, astfel că, indiferent de circumstanțe, aveți șansa să deveniți studenți ai Universității Tehnice a Moldovei!

Adresa Comisiei de Admitere a UTM: or. Chișinău, str. Studenților, 9/9. Pentru orice întrebări, apelați cu încredere Call Centrul UTM: (+373) 60 320 51, (+373) 60 320 52, (+373) 60 320 53.

Fiți bineveniți în familia UTM!