SUNTEM ALĂTURI DE CLIENȚII NOȘTRI. ÎI AJUTĂM SĂ-ȘI ATINGĂ OBIECTIVELE.

Deși a fost fondată recent, Compania DMT CONSULTING GROUP S.R.L a devenit imediat lider pe piaţa din Republica Moldova în producerea și comercializarea produselor chimice, destinate conservării produselor și dezinfectării spațiilor și încăperilor. Aceasta datorită calității, preţului şi livrărilor operative. Nu mai puțin important este că toate produsele din gama oferită sunt verificate și aprobate de către autorităţi competente atât naționale, cât și internaţionale. Aceasta este confirmat de certificatele igienice şi de calitate pe care Compania le-a obținut. 

Domnule director, prin ce se distinge activitatea Companiei pe care o conduceți? Ce face diferență în raport cu alte companii? Avem o echipă consolidată de specialiști. Și oferim o gamă largă de servicii complete, de la comercializare la transport și stocare. Activăm pentru a ne ajuta clienții în fiecare etapă a procesului, asigurând că operațiunile dumneavoastră referitoare la produsele chimice sunt gestionate cu maximă eficiență și în conformitate cu cele mai înalte standard de siguranță.

Și care sunt resursele materiale, cărora se datorează rezultatele de succes obținute? Avem la dispoziție infrastructură de top, inclusiv transport specializat șihale de stocare sigure. Cu aceste resurse, suntem un hub unic în centrul Europei, conectând cererea și oferta de la Nord la Sud și de la Est la Vest. Totodată, avem parteneri de succes, cu care am stabilit relații solide, fapt ce ne permite să vă oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Printre partenerii noștri se numără Weylchem (Franța), BASF (Germania), Grillo Werke (Germania), Silox (Belgia), Kemira (Finlanda), Chimcomplex (România). Acești parteneri reprezintă vârfuri de excelență în industrie, și suntem mândri să colaborăm cu ei, având posibilitatea să oferim clienților noștri soluții inovatoare și de încredere.

Deci, este posibilă o cooperare între parteneri, fâcând abstracție de concurență? Noi credem în parteneriate solide și în stabilirea unor relații pe termen lung. Suntem aici nu doar pentru a oferi servicii de calitate, ci și pentru a ajuta cât mai multă lume să-și atingă obiectivele de afaceri. Ne concentrăm pe excelență, siguranță și satisfacerea preferințelor clienților. Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere în industria chimică, nu ezitați să ne contactați. Vă stăm la dispoziție cu soluții personalizate și expertiză de top pentru a vă sprijini în fiecare pas al drumului pe care ați pornit, spre obiecitvul trasat.