_MG_6720La noi, vei găsi o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în domeniu, pregătiți în orice moment să îți ofere soluții de calitate superioară pentru orice problemă stomatologică. Cabinetul stomatologic este dotat cu utilaj performant de ultimă generație Sirona Dental Systems (Germania). Produsele Sirona se bucură de un succes bun pe piata Republicii Moldova fiind de o calitate foarte înalta și tehnologii avansate în domeniul stomatologiei. După cum cunoașteti compania Sirona oferă echipamente de cele mai mari tehnologicii în toate domeniilor stomatologie precum: Unituri dentare, Piese stomatologice, Echipamente renghen, Sisteme CAD/CAM, Unitati de sterilizare avansate si altele.

Echipa noastră vă oferă următoarele servicii: Radiologie – Tratament de urgență – Tratamentul cariilor dentare – Endodontie – Implantologie – Protetică dentară – Chirurgie dentară – Paradontologie – Estetică dentară

Profesionalism și Siguranț actului medical

Bine ai venit la OCCIDENT!

La OCCIDENT veți fi întampinat într-o atmosferă caldă și prietenoasă de o echipă profesionistă. Vă asigurăm un înalt nivel de eficiență, confort operator și igienă maxima. Problemele dumneavoastră dentare vor fi ascultate si evaluate cu atenție, vă vom prezenta obțiunile de tratament, va vom explica în cele mai mici detalii metodele și etapele pe care le vom urma, apoi vom stabili solutiile cele mai potrivite pentru dumneavoastră. Scopul nostru este oferirea de servicii de calitate și implicit maximizarea satifactiei aduse cleintilor nostrii.
Dotări – Pentru ca nu lăsăm nimic la întamplare, clinica noastră deține propriul laborator de tehnică dentară. Este cunoscut faptul ca o colaborare strânsă între medicul dentist și tehnicianul dentar este esențială în reușita unui tratament dentar de succes și de durată. Cabinetul stomatologic este dotat cu utilaj performant de ultimă generație Sirona Dental Systems (Germania). Produsele Sirona se bucură de un succes bun pe piata Republicii Moldova fiind de o calitate foarte înalta și tehnologii avansate în domeniul stomatologiei. Clinica noastră deține propria aparatură radiologica, nefiind necesara din partea pacientului deplasarea pentru efectuarea de radiografii. Acest serviciu este indispensabil, fiind extrem de util pentru a oferi servicii medicale de calitate.
Echipa – Personalul clinicii noastre are în spate o vastă experiență, la baza căreia stau studiile și performațe culese din exeriențele pe care le-au dobândit peste hotare în țări precum SUA, Germania, Franța, Turcia, Italia, Ucraina, Rusia.
DATE DE CONTACT
R. Moldova or. Chișinău – str. Mihai Viteazul 10/1
Fix:
(+373) 22 817 171 – Mob: (+373) 69 275 878 – Mob: (+373) 79 888 78
email: occident@gmail.com
Orarul – Luni – Vineri: 09.00-18.00
Sâmbătă: 08.30-13.00