Olga Percinschi este talentată pictoriţă care duce faima ţării noastre peste tot în lume prin Artă sa Metaforică. Menţionăm că Olga Percinschi este membră a Uniunii Artiştilor Plastici, a Asociaţiei Internaţionale de Artă Plastică (AIAP) şi a Clubului Internaţional al Femeilor din Moldova.

Lucrările ei au fost prezentate în mai multe ţări ale lumii Polonia, Ungaria, India,România ,dar printre cele mai grandioase : Transnaţional Art- Japonia, Muzeul Luvru- Paris, Art Padova- Italia, World Tour 2016- USA.
Pe data de 30 iunie a fost deschiderea evenimentului „World Tour 2016” de Galerista Nina Torres care organizează acum expoziţii în toată lumea în cadrul acestui proiect.
Expoziţia dată unde se expun lucrările pictoriţei din Moldova Olga Percinschi este interesanta prin faptul ca unii dintre cel mai buni artisti din Italia ,China, Japan, Mexico,Usa s-au intilnit pentru a arata in New York prin arta cultura tarilor de unde provin.

La eveniment a fost reprezentanta Misiunii RM pe lîngă (ONU) – Galina Nipomici, care a avut un cuvînt de susţinere a pictoriţei Olga Percinschi la această mare expoziţie în New York. În aşa fel oamenii care au venit la deschiderea expoziţiei au fost familiarizaţi cu artă ce vine din Moldova.

 

www.percinschi.com