Ianuarie – februarie 2015 N°12

0
217

Dragi cititori, vă mulțumim pentru atenția pe care ne-ați ofertit-o până acum, sper să vă vedem din ce în ce mai mulți, suntem încântați, în primul rând, și satisfăcuți să împărtășim cu voi o veste, care recompensează eforturile depuse în ultimii ani de muncă intensă. Vă comunicăm, în mod public şi oficial, eliberarea de către Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, certificarea “Brand-ului” înregistrat, revistei “Moldova în Progres”.

De asemenea, în contextul parcurgerii europene a Moldovei, intenţia noastră fermă, pentru noul an, constă în conformarea noastră itinerarului editorial, unde vor găsi spaţiu programele şi proiectele guvernamentale în domeniile Economic, Social, Cultural, Turistic, etc.

Nu putem trece cu vederea, de asemenea, un eveniment semnificativ şi important, care ne priveşte şi ne implică.

Din 1 mai pînă la 31 octombrie 2015, la Milano, se va desfăşura Expoziţia cu participarea Republicii Moldova, ceea ce reprezintă un moment decisiv pentru intrarea pe Piaţa Europeană. Noi, oricum vom fi prezenţi cu o ediţie specială, în susţinerea Camerei de Comerţ Italiene ACIM, ca partenerul nostru strategic.

În fine, cred ca este de datoria noastră să adresăm mulţumirile noastre Redacţiei, colaboratorilor, sponsorilor şi, în special Diasporei, pentru contribuţia preţioasă oferită în afirmarea şi creşterea publicaţiei noastre.

Luigi Savoia.