Pentru prima dată la Chișinău! BOGDAN SIMION & LĂUTARII DE MĂTASE! – 9 septembrie, ora 18.00, la Teatrul Național Eugene Ionesco!

Teatrul Național Eugene Ionesco îl aduce la Chișinău pe unul din cei mai cunoscuți cobzari din România! Simion Bogdan Mihai – artist de excepție, culegător de muzică tradițională și lăutar, unul dintre puținii cântăreți la cobză din România. Considerat de către cunoscători o ,,enciclopedie muzicală ambulantă”, datorită cunoştinţelor pe care le are despre muzică şi istoria ei. Este cobzar, scriitor, lăutar, culegător de muzică tradițională românească, vine pentru prima dată la Chișinău însoțit de faimosul taraf LĂUTARII DE MĂTASE. 

Neîntrecuții lăutari: Simion Bogdan Mihai – cobză și voce, Nelu RĂDUCANU – țambal, Cornel NEACȘU – acordeon, Robert Adam SZOLTAN – contrabas, Mandi PANĂ – vioară.

Vino să te delectezi cu muzică bună și să petreci o seară de neuitat în compania lui BOGDAN SIMION & LĂUTARII DE MĂTASE! Vă promitem că n-o să vă plictisiți! 

Biletele sunt deja în vânzare – https://iticket.md/event/bogdan-simion-l-utarii-de-m-tase https://www.youtube.com/watch?v=alJq6-0ZZNg