Compania „Plai Magic” SRL vine cu o nouă viziune asupra promovării imaginii întreprinderii, a produselor sau activităţii Dvoastre – FARFURII DECORATIVE din porţelan de calitate superioara, executate după tehnologia de cea mai înaltă performanţă.

Pe parcursul a 12 ani de activitate clienţii noştri au apreciat originalitatea şi actualitatea acestui tip de cadou. Datorită specificului său, acesta poate căpăta o valoare istorică, reflectînd anumite etape ale activității,  diverse evenimente și jubilee, produse și branduri.

Ne bucurăm că am reușit să inițiem și să menținem o colaborare de succes cu diverse ministere și structuri de stat, ambasade și organizatii internaționale, bănci și asigurători, universități, complexe hoteliere, cluburi sportive, teatre și săli de concert, companii de producere și de construcții etc.

FOTOGRAFII FARFURII CLIENTI

Un segment aparte în activitatea noastră îl constituie promovarea imaginii şi istoriei țării noastre. Aceste obiecte artisitce reprezintă un bun cadou pentru diverse ocazii, sunt înalt apreciate de oaspeţii de peste hotare și de colecționari.

FOTOGRAFII FARFURII MOLDOVA/CHISINAU

Farfuriile „Moldova”/„Chișinău” pot fi procurate la secţiile de suveniruri naţionale din centrele comerciale „Sun City”, „UNIC”, magazinele „Fantezia”, „Benefis”, sala de expoziţii „Galeria-L”,  hotelul „Jolly Allon”, I.S. „Poşta Moldovei”, „Duty-Free” (Aeroport).

tel. mob. 069 32 50 32; 069 58 94 75

email:  plaimagic@yahoo.com

https://www.facebook.com/souvenirmoldova/