Moldova este ţara minunelor! Pe lângă faptul că există un şir de probleme existenţiale, remarcăm că 5% a populaţiei duce un trai decent, ba chiar luxos, acestea pot fi văzute din evenimentele glamour care se organizează, maşinile care se folosesc şi brandurile care tind să se realizeze pe piaţa autohtonă.

În acest context vom vorbi despre tendinţele în vogă pentru sezonul actual, care inspiră casele de modă din întreaga lume, valabile şi pentru orice femeie a Moldovei.

În acest sezon se recomandă a folosi în aranjarea părului efecul umed, semi bucle, păr ondulat, unii creatori de modă sunt inspiraţi şi pentru două cosiţe, da- da, vom fi în vogă cu astfel de coafuri.

Pentru a avea un make- up fresh şi sexy vă recomandăm stilul natural accentuat. Se aplică pe faţa hidratată BB cremă care protejază de factorii agresivi a mediului, pe pleoape o nuanţă roz potrivită să nu dea senzaţia ochilor obosiţi, buzele le vopsim cu falangele degetelor cu nuanţă uşor roş- efectul buzelor sărutate, acesta este stilul unui make- up care pare a fi trandafirul în roua dimineţii- nimic de dat şi de luat, potrivit pentru zi.

În ceea ce priveşte fustele, în acest sezon purtăm cele de lungime midi, ceea ce permite să te simţi adevărată doamnă sau domnişoară.

Culorile le putem combina cele calde, pronunţate cu cele reci, cum ar fi portocaliu cu albastru tropical. Nu uităm de liniile verticale în combinaţia hainelor pentru femeile care doresc să pară vizual mai subţiri.

Încălţămintea se recomandă cu tocurile nu mai înalte de 10 cm, în alegerea acestora urmăriţi comoditatea dar şi universalitatea.

În 2016 designerii promovează bijuterii care sunt admisibile pentru orice buget al femeilor, așa că sunt acceptate bijuterii fine, relativ simple, cu pietre cât și fără, care să fie accesibile ca preț și în același timp să redea un aspect original și atrăgător.

Indiferent de timpul de afară şi de starea sufletului vă îndemn să gândim pozitiv şi să iubim frumosul în viaţa.

SUNTEM PENTRU VIITORUL FRUMOS AL ŢĂRII.

Model: Irina Mili

Redactor: Irina Molocenco