Domeniu Fashion este compus dintr-o mulțime de elemente precum ar fi designerii și creațiile sale, manichinele profesioniste, artiștii make-up și hair style, fotografi, PR manageri, care au în comun o pasiune imensă față de modă.

În prima săptămână a lunii decembrie, anul 2015, în locația Ambasador Events din București a avut loc o reuniune formidabilă a acestor elemente care au creat evenimentul Bucharest Fashion Week unind reprezentanții a diferitor țări precum România, Moldova, London, Italia ect., organizator de bază fiind Ionut Constantin.

În acest context menționăm că sectorul Fashion din Republica Moldova are un viitor frumos reieșind din succesele avute la nivel internațional ai designerilor autohtoni și ale manichinelor profesioniste.

Au fost prezenți la eveniment și reprezentanții Institutului de modă Cordella din orașul Lecce, Italia. Pasiunea și iscusința cu care au contribuit la crearea ținutelor au demonstrat nivelul înalt de profesionalitate.

Proiectul Fashion. Power. Reality își propune să promoveze acest sector având ca bază dragostea desăvârșită față de aspectul etic și estetic a lumii înconjurătoare.