Istoria companiei cu o experienţă de 16 ani, 150.000 de clienţi şi peste 1.000.000 de acte procesate în domeniul obţinerii şi redobândirii cetăţeniei române.

O companie de încredere, legală şi transparentă. Aceasta e ceea de ce are nevoie un cetăţean atunci când îşi stabileşte ca scop obţinerea cetăţeniei române şi actelor româneşti. Din păcate, în multitudinea de companii şi „activişti” care oferă servicii de asistenţă juridică în acest proces, există şi mulţi profitori, cei care parazitează pe încrederea oamenilor şi profită de lipsa de cunoştinţe a acestora, dezinformându-i şi storcându-i de bani. Nu e și cazul JustConsult – o companie care de mai bine de 15 ani asigură legalitatea procedurii, protejează datele cu caracter personal, consultă corect și oferă soluții optime fiecărui client „JustConsult e aproape de cetăţeni. În toţi aceşti ani am reuşit să adunăm o experienţă fermă, de succes în domeniul Cetăţeniei Române. Muncim zilnic în interesul cetățeanului, depunem efort pentru a oferi servicii de calitate, informare corectă şi consultanţă de încredere” spune directorul JustConsult Ion Guștiuc. 

Iniţiativa de a lansa o afacere în domeniul serviciilor juridice, de perfectare a actelor româneşti, a apărut odată cu procesul de emigrare în masă a cetăţenilor moldoveni și necesitatea acestora de a-şi redobândi cetăţenia română. Din păcate, majoritatea moldovenilor nu cunoşteau procedura legală de pregătire a dosarului şi depunerea actelor. Totodată, în această perioadă s-a intensificat fenomenul de corupţie, prin metode de trafic de influenţă, pentru urgentarea procesului de obţinere a cetăţeniei. Ca urmare a acestor posibile infracţiuni, aveau de suferit cetăţenii simpli, neinformaţi. Provocări au fost şi mai există: concurenţa neloială, diferiţi intermedi- ari, care fac promisiuni de a influenţa termenul legal, în special contra unor sume exagerate de bani, deşi aceste grupări încă există şi activează fără frica de a fi pedepsite. Din acest motiv, a apărut ideea fondării JustConsult, care pledează pentru dreptate şi transparenţă. Scopul nostru – Să deservim clienţii legal, corect şi sigur!”

Care sunt beneficiile oferite de Justconsult pentru cetățeni?

JustConsult garantează protecţia datelor cu caracter personal, care are loc prin metode de prevenire, protecţie, stopare de dezvăluire neautorizată a acestora. Informează corect despre procedură; oferă soluţii legale şi optime; ghidează clientul pas cu pas; garantează procedura prin contract. Și, nu în ultimul rând, apelând la compania JustConsult clientul economiseşte drumuri în plus, timp pierdut, lipsa de la locul de muncă. Deci, cu JustConsult clientul câştigă timp şi economiseşte bani, îşi protejează sănătatea şi nervii, exclude potenţiale erori de procedură. JustConsult este un ghid şi îndrumător pentru client.”

Analizează cu atenție și informează-te corect!

Fără JustConsult: Dezinformare – Lipsa garanției – Insuficiență de timp – Costuri ascunse – Falsificări de acte

Cu JustConsult: Consultanță și asistență de calitate – Garanție prin contract – Economie de timp – Transparență și legalitate – Protecție date cu caracter personal

 

_____________________________________________________________

Adresa: mun. Chișinău, str. Ismail 81/1, et. 2, of. 212 (Business Centru Panorama)

Luni – vineri (08:00 – 18:00), sâmbătă (08:00 – 15:00) Tel.: (+373) 22 80 20 80

www.justconsult.md