PROPRIN V


Rezolva eficient afectiunile inflamatorii ale aparatului urogenital, adenom de prostata, prostatite, cistite.
In cazul adenomului de prostata, utilizarea produsului, in asociere cu un regim alimentar adecvat, favorizeaza revenirea prostatei la dimensiunea si functia normala, inlaturarea retentiei urinare, restabilirea functiei excretorii normale a rinichilor, si in majoritatea cazurilor, evitarea interventiei chirurgicale cu toate neplacerile ce decurg din aceasta. 

MOD DE UTILIZARE: intern, 2- 3 tablete pe zi, timp de 30-60 de zile.

Compoziție: Pulberi vegetale din: iarba de ghimpe, flori de galbenele, iarba de urzica moarta, radacina de pir, radacina de urzica vie, radacina de tataneasa, excipienti de comprimare.

Testate in vitro au demonstrat ca numeroase substante din urzica dau un impuls urias sistemului imunitar, crescand in mod substantial limfocitele antitumorale.  Extractul de urzica este „mult superior” medicamentului antiinflamator Indometacin. Proprietati excelente in tratarea bolilor de prostata au si radacinile urzicii.

ATENTIONARI: Pentru obtinerea unui efect stabil, se recomanda in perioada curei, un regim dietetico-alimentar bazat in special pe legume, fructe si lactate proaspete.
Se vor evita condimentele, stimulentele excitante, sarea, alimentele fermentate sau conservate, precum si cele cu continut ridicat de tanin.

Prezentare: 40 tablete
Producător: Plantavorel

 

Produsele pot fi găsite în rețeaua de farmacii Elody