Acneea este o boală extrem de complexă, care afectează  peste 50% din adolescenţi şi 5 % dintre adulţi. Primele semne de acnee apar odată cu pubertatea, chiar începând cu vârsta de 11-12 ani, având un apogeu la vârsta de 16 -17 ani şi dacă acneea nu este tratată la timp, aceasta determină probleme de integrare socială şi tulburări psihologice! Pentru a vindeca cu succes acneea este deosebit de important să alegi un tratament corect şi eficient! În căutarea soluţiei potrivite, îți vine în ajutor gama de produse Sebocalm Young, dedicată pentru tratamentul corespunzator al fiecărui tip de ten cu probleme.

SeboCalm Young include o serie de tratamente bazate pe o formulă inovatoare pentru îngrijirea eficientă a tenului gras și combinat, cel mai des caracteristic adolescenţilor. Seria produselor Sebocalm Young conține uleiuri esențiale, extrase din plante medicinale, vitamine și minerale, şi Componentul principal este Uleiul de Manuka, care are proprietăţi antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare, antihistaminice, antialergice, cicatrizante, citofilactice, deodorante şi calmante.

Sebocalm Young cuprinde 4 tipuri de produse, care perfect se completează reciproc lăsând tenul curat în cel mai scurt timp.

Sebocalm Gelul  Young pentru spălare, îndepărtează eficient impuritățile și excesul de sebum, stimulând procesul natural de reînnoire al pielii, calmează și tratează acneea și poate fi folosit dimineata şi seara.

Sebocalm Young Crema Hidratantă pentru piele cu tendință spre apariția acneei este o bază uşoară, concepută pentru tenul gras predispus la acnee. Calmează pielea și restabilește secreția de sebum și menține nivelul optim de hidratare a pielii. Se absoarbe eficient fără a lăsa un luciu gras pe suprafața pielii.

Sebocalm Suspensie locală pentru tratarea punctelor acneice, dar și a comedoanelor (puncte negre), ce se bazează pe o formulă unică cu extracte din plante şi minerale, elimină excesul de secreții grase și reglează funcția secretorie a glandelor sebacee.

Ultimul produs din gamma Sebocalm Young este Masca ZitOut, un produs unic pe piaţă, creat în baza la celor mai noi tehnologii pentru ten problematic, ten gras predispus la aparitia acneei.

Masca absoarbe și elimină excesul de sebum şi îmbunătăţeşte procesul de regenerare naturală a celulelor. Masca curăță profund porii și ajută la tonizarea pielii. Se aplica local pe zonele problematice ale pielii, pe erupțiile acneice, și se lasa mimin 30 de minute, pâna la uscare, apoi se înlatură masca.

Produsele pot fi găsite în rețeaua de farmacii Elody