Te salut cu drag stimate cititor! Dacă ești fidel acestei reviste, atunci știi că în numărul precedent am povestit, pe scurt, despre clinica EstetExpert. Atăzi dorim să-ți vorbim mai detaliat despre MEDICINA ESTETICĂ, sau mai exact despre injectarea acidului hialuronic.
Atunci când ne gândim la acidul hialuronic, imediat ne vin în cap două lucruri – buzele și ridurile. E un lucru cunoscut că această substanță se injectează în buze pentru a le face mai cărnoase și în riduri pentru a le neutraliza. O bună parte dintre femei și-a pus măcar o dată în viață întrebarea dacă merită să apeleze la procedura de mărire a buzelor. Augmentarea buzelor este soluția perfectă pentru femeile cu buze subțiri în mod natural sau cele ale căror buze s-au subțiat din cauza vârstei.

Injectarea acidului la nivelul buzelor este cea mai simplă, eficientă şi rapidă metodă folosită în prezent

Este o intervenție estetică care mărește volumul buzelor cu ajutorul acidului hialuronic. Această substanță este produsă în mod natural în organismul uman și apare în cantități semnificative în cartilajele articulare, în țesutul conjunctiv și în globul ocular. Rolul acidului hialuronic este de a acumula apa, respectiv de a menține țesuturile umede, lubrifiate. De aici și rezultă că această substanță reprezintă cel mai fiabil și eficient agent de umplere pentru buze și alte zone ale feței, pentru întinerirea chipului și îmbunătățirea aspectului facial.

La momentul actual acidul hialuronic este folosit pe larg în medicină, și în mod special în ramura medical-estetică.

La acest capitol avem o gamă largă de utilizări, cum ar fi: 

conturarea și augmentarea buzelor, tratarea ridurilor, bombarea pomeților, corectarea nechirurgicală a nasului, corectarea anumitor defecte în diferite zone ale corpului.

Dacă este efectuată de un specialist competent, cu studii medicale superioare, procedura este una sigură, nu are efecte secundare care să îngrijoreze și nu trebuie să producă complicații.

Un plus de hidratare și fermitate, volum ușor și contur accentuat al buzelor

Din cauza procesului de îmbătrânire naturală a organismului se pierde din elasticitatea pielii, iar acest lucru este vizibil și în zona buzelor. Cu ajutorul acidului hialuronic însă, volumul acestora poate fi refăcut. Procedura poate îmbunătăți caracteristicile faciale, poate elimina aspectul trist al feţei creat de colţurile gurii sau de buzele prea înguste. În general, este indicat de a interveni cu injectarea de acid hialuronic persoanelor care au într-adevăr nevoie de această procedură, care au buzele prea subțiri, cu un contur neuniform sau au mici imperfecțiuni estetice la nivelul acestora. Mai putem obține și alte beneficii în urma acestei proceduri, precum: atenuarea ridurilor din jurul gurii, umplerea ridurilor de la colțurile gurii și corectarea lor, ridicarea colțurilor pentru a îmbunătăți expresia feței.

Ce presupune procedura? 

Pentru a oferi pacientului condiții cât mai confortabile intervenția se face cu anestezie locală. Efectele se observă imediat și se mențin o perioadă de timp de aproximativ 9-12 luni, în funcție de preparatul ales. Pentru menținerea efectului dorit, procedura de injectare se repetă o dată la 6-8 luni! Dacă persoana decide să nu mai repete procedura, aspectul zonei injectate nu se înrăutățește, ci capătă forma naturală corespunzătoare vârstei, adică reapar ridurile și celelalte efecte pe care le-ar fi avut în lipsa tratamentului. O remarcă foarte importantă la ceea ce ține de buze! Este necesar ca tehnica să fie efectuată corect și atunci, la resorbția acidului, buza va reveni la forma naturală. La cât de frumoase și voluptoase sunt buzele după efectuarea procedurii, există și contradicții de care trebuie să ținem cont înainte de a merge la un specialist: sensibilitate la diverși alergeni, hipersensibilitate sau reacții alergice la anestezice (procedura se realizează cu zona anesteziată în prealabil, de asemenea unele produse conțin anestezic). Este contraindicată procedura persoanelor asmatice (astmul este o formă de reacție alergică pulmonară). Nu se recomandă nici în cazul în care s-a produs un șoc anafilactic în trecut. Pacienții trebuie să înțeleagă un lucru, injectarea nu este o simplă procedură, dar o adevărată ARTĂ. Iată de ce, nu trebuie să se exagereze cantitatea soluției injectate. Frumusețea se creează natural și delicat.

„Fiti precauți – în sfera medicinii estetice activează numeroși cosmetologi cu doar trei luni de cursuri și folosec echipamente fără certificare internațională!”

 

Apelează cu încredere la specialiștii ESTET EXPERT și te vei convinge de rezultate!

TELEFON: (+373) 22 540 000 – (+373) 61 165 622
ADRESA: Republica Moldova, Chișinău, Dacia 26
https://estetexpert.com/ro/