Simte-te ca acasă, dar nu uita că ești la „Decorshop” – primul  showroom din Moldova care oferă materiale unice în calitate, posibilități de design și tehnologie, precum și pure din punct de vedere ecologic

Un showroom de peste o sută de metri pătrați, în care fiecare odaie este asemănătoare unui dormitor, living, bucătării, băi etc. în diferită variantă decorativă, astfel ca fiecare client să se simtă ca la el acasă . Vorbim despre „Decorshop”, primul showroom din Moldova care oferă materiale unice în calitate, posibilități de design și tehnologie, precum și pure din punct de vedere ecologic. „Produsele noastre vă dau posibilitatea ca dumneavostră în plină măsură să utilizați fantezia, să creați interiere individuale, să întruchipați diferite direcții de design modern și sunt capabile să satisfacă chiar și pe cei mai exigenți clienți”, susțin reprezentanții showroom-ului. Dar asta nu-i tot! „De anul trecut am început producerea de „Coverglass”, o producție autohtonă din domeniul luxury. Acest material poate fi aplicat în orice spațiu unde are contact direct cu apa – în băi, piscine, în bucătării. Este un produs pe bază de ciment alb și sticlă de diferite culori și poate fi făcut individual, după proiect sau dorința clientului. Nu se teme de îngheț/dezgheț, nu se teme de materiale chimice și e absolut ecologic. Poate fi aplicat și pe pardoselele care se încălzesc. Asta pentru că nu evaporează nimic și nu are chimie care să dea o reacție pentru sănătatea umană”, susține fondatorul „Decorshop”, Pavel Babin. La fel, din acest an la „Decorshop” a mai apărut un material nou pentru podele și pereți. „Se numește „MicroMarmo Floor”. Pe site încă nu e, dar este în proces de apariție, fiind un material rezistent pentru pardosele, pereți și contact direct cu apa”, mai spune fondatorul companiei.

„Decorshop”, care are o experiență de zece ani pe piață, colaborează cu patru firme italiene care îi livrează materiale decorative direct de la producător, precum și promoveză  producția Germană „Wagner”, specializată în producția aparatelor  profesionale de pulverizat  vopsele si  tencuieli, emailuri, hidroizolatie, in construcții . „În afară de aceasta, executăm lucrări și avem mai mult de o mie de meșteri care sunt pe piață, ne cunosc și lucrează cu noi în domeniul restaurării și decorării apartamentelor, vilelor etc.”, mai spune Pavel Babin.

De ce WAGNER este lider de piață? Principalele avantaje ale echipamentelor de vopsire Wagner:

  • SECURITATE Sisteme automate de securitate atunci când se lucrează cu vopsele pe bază de apă sau solvenţi, reduce riscul de accidentare şi reduce timpul de așteptare.
  • ECO Mai puţine deşeuri, mai puţin solvent, mai puţin consum de materiale. Toate acestea înseamnă o mai mare eficienţă şi întoarcere rapidă de investiţii în echipament.
  • ECONOMII Sistemele de pulverizare WAGNER sunt sisteme economice de acoperire, oferind beneficii semnificative pentru multe domenii de industrie.
  • CALITATE GERMANĂ Lider mondial şi expert în domeniul tehnologiilor de pictură, un important furnizor de sisteme şi componente pentru tehnologii industriale.
  • IDEAL SPRAY Pentru orice suprafață și material. WAGNER oferă multe unităţi diferite pentru aplicaţie profesională de vopsea, lac sau protecție împotriva incendiilor.
  • TEHNOLOGIE NOUĂ
WAGNER este mereu înaintea concurenţei având propriul centru de cercetare pentru a dezvolta noi tehnologii moderne de acoperire.
Pentru a vă convinge de toate acestea, trebuie doar să vizitați showroom-ul „Decorshop” amplasat pe strada Decebal 82 sau să solicitați ceea de ce aveți nevoie la numerele de telefon: (+373) 22 926 633; (+373) 78 883 878; (+373) 68 915 947, sau prin e-mail: info@decorshop.md.