Dragi prieteni, stimati jurnaliști, reprezentanți ai societății civile,
Cu profund regret constat ceea ce nu ne-am gândit vreodată să fie posibil.
Trebuie să deschid o mică paranteză referitor la situația în care ne-am pomenit în noiembrie 2020.
Vă respect pe toți și m-am străduit să nu dezamăgesc pe niciunul dintre voi: agenți economici, cititori, reprezentanți ai instituțiilor cu care colaborăm.

MOLDOVA ÎN PROGRES promovează 100% Republica Moldova începând cu anul 2012 și zilnic produce, publică și distribuie un flux de știri de interes național și internațional, acoperind interesele unui public foarte larg și divers din diferite țări, pe care îl apreciez și care mă face să fiu mândru și să merg înainte, cu capul sus.

Eu cred că tot ceea ce facem împreună cu colegii este un lucru nobil și care trebuie să fie respectat fiind de interes public.

Totuși, astăzi cu regret denunț un atac împotriva mea personală.
Totul a început în noiembrie 2020, când mi-a fost închis fără nici un motiv profilul personal care avea un istoric curat de 12 ani. Am încercat, după cum mulți dintre voi ați văzut, să îmi refac profilul, dar de repetate ori Facebook îl anula fără motiv.
În prezent am un profil de tip privacy aproape închis, în care nu pot publica aproape nimic ca nu cumva să deranjez acea gașcă de „șobolani”.
Dar iarași, astăzi sunt blocat și nu mi se dă posibilitatea să public absolut nimic în grupurile create de mine, fiindcă „șobolanii” semnalează repetat tot ce fac ca și cum ar fi spam și conținut ofensator.

Vreau să mulțumesc întregii echipe MOLDOVA ÎN PROGRES care merge înainte, mulțumesc tuturor colaboratorilor pe care îi am și care mă ajută în promovarea imaginii Republicii Moldova.

Este atât de urât ce se întâmplă, pentru mine e și rușinos, și needucat să vă deranjez repetat cu atâtea cereri de prietenie, atunci când deschizi un profil nou pe care Facebook îl închide peste câteva zile, dar asta este situația.

Sunt sigur că o să mă întelegeți. Urmăriți-ne oricum pe paginile noastre oficiale.
Cu stimă și respect,
Luigi Savoia,
coordonatorul proiectului MOLDOVA ÎN PROGRES

Grupa Oficială Moldova în Progres
Pagina Oficială Moldova în Progres