Stimați colegi, la data de 23 și 24 iunie 2021 se va desfășura Spartachiada salariaților UTM, ediție 2021, sub genericul „Întotdeauna uniți, întotdeauna spre noi victorii”.

La Spartachiadă s-au înscris pentru participare angajații UTM, indiferent de apartenență la Organizația Sindicală a UTM, atât titularii, cât și cumularzii, de la toate subdiviziuni universitare. Astfel, la cele 5 probe aprobate (volei (mix), mini fotbal (bărbați), joc dame (b/f), tenis de masă (b/f), darts (b/f) vor participa echipe sau jucători separați din cadrul BS FIMIT, DT, FET/FCIM (mix), Rectorat, FTA, FEIE, FTP, FUA.

Organizarea și desfășurarea Spartachiadei este atribuția Comisiei Activități Sportive de masă din cadrul Comitetului Sindical al salariaților UTM, iar desfășurarea nemijlocită a competițiilor este asigurată de Colegiul de Arbitri și de Comisia ASM din cadrul CS UTM, cu suportul Departamentului Educație Fizică și Sport al UTM. Scopul, obiectivele, condițiile de organizare și desfășurare a Spartachiadei, modul de determinare și premiere a câștigătorilor, dar și alte aspecte importante ce țin de organizarea și petrecerea Spartachiadei sunt reglementate de Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurare Spartachiadei salariaților UTM, aprobat la ședința BE al CS al salariaților UTM din 11.06.2021 (publicat pe www.utm.md  (https://utm.md/subdiviziuni-universitare/alte-subdiviziuni/comitetul-sindical-al-colaboratorilor-utm/, la rubrica „acte normative interne”).

Accesând acest link găsiți Orarul Spartachiadei salariaților UTM – Orarul spartachiadei

Suporterii echipelor participante pot să se apropie la locațiile și orele stabilite în programul competițiilor, pentru a-și susține favoriții. Să câștige cei mai buni!!! Hai, UTM!