E 19 iulie! Universitatea Tehnică a Moldovei dă START Admiterii-2021 și vă așteaptă, dragi candidați la studii, cu o ofertă unică de facultăți și specialități tehnico-inginerești! 

Pentru a împărtăși cu voi bucuria depunerii actelor și acceptării statutului de UTM-ist, Centrul Universitar de Informare și Ghidare în Carieră – CEGHID a creat un banner cu mottoul respectiv scris în diferite limbi, pe fundalul căruia candidații se vor putea filma, exprimându-și astfel bucuria de a face primul pas în marea familie a UTM.

Cu prilejul debutului Admiterii-2021 UTM anunță un concurs al celor mai tari, frumoase și haioase poze ale candidaților la admitere efectuate la standul respectiv cu motto-ul „Sunt #UTM!”. Autorii pozelor cu  cel mai mare număr de like-uri pe Facebook vor fi premiați cu diverse suvenire marca UTM pentru dorința de afirmare.

Avem deja un prim entuziast care a dat startul concursului de fotografii pe minunatul fundal al standului „Sunt #UTM!”. Se numește Sandu GORIȚĂ, care în anul curent a absolvit cu succes ciclul I – Licență la UTM și a ținut să fie primul înregistrat în admiterea la ciclul II – Masterat.

De altfel, Sandu este și primul student-absolvent-angajat al UTM care a „lansat” această frumoasă creație a CEGHID, făcând și publicând o poză pe acest fundal minunat. Fiind unul dintre cei mai sârguincioși studenți la FIMIT – Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi, dar și o fire creativă în domeniul de studii pe care l-a ales – „Design industrial”, Sandu a fost invitat în calitate de designer în echipa CEGHID și acum este o persoană, un specialist cunoscut, apreciat și respectat de toată Universitatea! Este un exemplu că la UTM studiile merg mână în mână cu creația, inovația și afirmarea în activitatea profesională.

Dragă candidat la studii, aderă și tu la campania CEGHID-UTM și spune lumii „Sunt #UTM!