Povestea ’’Dr. Ungureanu” a început acum 10 ani când Dr. Ghenadie Ungureanu, campion al prestigiosului premiu național și internațional “ Violoncelul de aur” (Prizma Champion) a luat inițiativa de a aduce pe piața Republicii Moldova servicii stomatologice premium, aliniate la standarde internaționale. Încă din primul an de la deschidere, numărul de cereri din partea pacienților a crescut considerabil, ceea ce a condus la extinderea cabinetului și transformarea sa acestuia în una din cele mai bune clinici stomatologice din Chișinău.

Dindorința de a fi tot mai aproape de nevoile pacienților, fondatorul Ghenadie Ungureanu a mizat în permanență pe inovație. De aceea, tehnologiile de ultima oră, certifi catele anuale, echipa cu specialiști pregătiți la cel mai înalt nivel și serviciile calitative reprezintă piatra de temelie a clinicii, precum și motivul pentru care cabinetul a avut parte de un succes constant de-a lungul anilor.

Echipa noastră medicală este una tânără dar dinamică, care a îmbrățișat un nou stil de lucru, concentrat pe pregătirea teoretică și pe practica de excepție obținută prin participarea la stagii de perfecționare, susținute de liderii în respectivele domenii. În acest fel, fi ecare pacient poate fi sigur că primește cel mai bun tratament și cea mai bună rezolvare pentru problema sa.


”Dorința noastră” este să devenim clinica familiei dumneavoastră, să tratăm atât mama , cât și copilul, tatăl, sau bunicul. Pentru noi pe primul plan sunt ”Oamenii, pentru că și noi suntem Oameni”.
Vă mulțumim că ne-ați ales!!!

 

 

 

Diagnostic 3D Tomograf                                                                                               Terapie (restaurarea dintilor)
Endodontie (tratamentul canalelor)
Chirurgie (extractii, implanturi dentare, sinus-lift)
Igienizari
Albirea dintilor (lampa Zoom)
Protezare dentara
Stomatologie pentru copii

Tel.: (+373) 22 638 181 - (+373) 69 988 138 - (+373) 79 433 437
MD 2032, bd. Decebal 91, mun Chișinău - Email: g_ungureanu@mail.ru
Web: ungureanu.md