Il nome, la reputazione e la carriera eccellente di un medico stomatologo, con un iter di dieci anni, tali sono le garanzie sulle prestazioni offerte da Natalia Russu ai pazienti di ogni età. Ecco perchè questo medico sostiene che i propri pazienti se ne vanno come amici e quando tornano divengono parte di una famiglia. Recentemente Natalia Russu ha dato avvio ad una serie di servizi, con una larga gamma di prestazioni che non rappresentano un affare ma piuttosto il fine di donare un sorriso bello e sano…  Questo è il biglietto da visita di un uno stomatologo professionista. Sia che vengano per un trattamento, sia per un semplice consulto, i pazienti che entrano in questa clinica ne restano affascinati ed escono con il desiderio di ritornare, ma anche di indirizzare i propri cari o di consigliare chiunque abbia bisogno di un trattamento professionale. Avendo investito impegno e volontà, creando una clinica efficiente e dotata di una struttura moderna e confortevole, Natalia Russu ha creato un ambiente piacevole che è destinato a lasciare un segno tra il suo personale ed i suoi pazienti.

https://www.facebook.com/Stomatologia-Dr-Natalia-Russu-2353168628291261/?ref=py_c

_____________________________________________________________

 

Clinica stomatologică „Dr. Natalia Russu”

Locul în care oamenii vin în calitate de pacienți, pleacă ca prieteni și revin ca parte a familiei!

Numele, reputația și o carieră excelentă a unui medic stomatolog profesionist cu un stagiu de peste zece ani – aceasta este garanția serviciilor stomatologice oferite clienților de orice vârstă de căre medicul stomatolog Natalia Russu. Anume de aceasta medicul stomatolog a decis să dea nume unei noi clinici stomatologice – Clinica „Dr. Natalia Russu”, din care pacienții pleacă ca prieteni, iar atunci când revin – devin parte a familiei. Recent, medicul Natalia Russu a dat start activității de prestare calitativă a unui larg spectru de servicii stomatologice la baza cărora nu stă ideea unui bussines, ci de a dărui oamenilor un zâmbet frumos și sănătos. Or, „anume aceasta este cartea de vizită a unui medic stomatolog profisionist”, susține stomatologul. Indiferent că vin în căutarea unui tratament sau la o simplă consultare, odată pășind pragul Clinicii „Dr. Natalia Russu”, pacienții vor fi fascinați și, cu siguranță, vor pleca cu dorința de a reveni sau de a îndrepta în această clinică persoanele dragi sau pur și simplu pe cei care vor avea nevoie de un tratament stomatologic profesionist. Investind suflet și dorința de a crea o clinică performantă și dotată cu echipamente stomatologice moderne și confortabile atât pentru personal, cât și pentru pacienți, Dr. Natalia Russu dorește o ambianță placută în interiorul clinicii între personal și pacienți lăsând o amprentă în inimile lor. Mai mult ca atât. Fiind o persoană cu adevărat sensibilă și cu o inimă mare, Dr. Natalia Russu și-a dorit să creeze cu sprijinul pacienților cu suflet un fond de caritate pentru copiii din familii social-vulnerabile.

„Acestea fiind spuse, mai bine să ne vizitați o dată ca să vă convingeți, pentru ca apoi să ne revedem cu drag. Or, pacienții vin la noi în calitate de pacienți, pleacă în calitate de prieteni, dar când revin suntem o familie”, mai spune Dr. Natalia Russu.

„O vizită la noi vă va fi de folos să aveți zâmbetul frumos și sănătos!”

Cu respect, Dr.Natalia Russu!