Turismul dentar, una dintre direcțiile Turismului medical a luat amploare în ultimii câțiva ani în Republica Moldova. În cadrul acestui domeniu de îngrijire medicală, pacientul poate beneficia de tratament stomatologic în condiții mai avantajoase, decât cele pe care le propune orașul sau țara în care locuiește. Turiștii optează pentru tururile stomatologice pentru o economie de bani, o călătorie mult așteptată și pentru a beneficia de servicii dentare de o calitate mai înaltă.

Avantajele vacanței în Republica Moldova, îmbinate cu turism dentar. Turismul dentar este foarte avantajos nu doar financiar. De fapt, are mai multe avantaje pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a merge la o clinică locală. Pe lângă beneficiile materiale, pacienții primesc servicii medicale de calitate, satisfacția morală, lărgesc orizonturile. Psihologii susțin că călătoriile în scopuri stomatologice reduc teama pacienților pentru stomatologi și proceduri dentare.

Iată o scurtă listă a aspectelor pozitive ale turismului dentar:

 • o gamă largă a serviciilor stomatologice și a celor turistice;
 • comandați turul dentar ce vă convine;
 • capacitatea de a planifica cu exactitate o călătorie și de a alege ceea ce vă interesează;
 • consultări gratuite;
 • asistență în pregătirea documentelor pentru intrare și ieșire din țară;
 • întâlnire la aeroport și însoțire ulterioară;
 • nu este nevoie să petreceți o groază de timp în cozile de așteptare;
 • servicii de înaltă calitate;
 • economii considerabile, până la 60 %;
 • impresii noi;
 • abordare individuală;
 • sprijin juridic.

Turismul stomatologic în Republica Moldova. Datorită resurselor online, pentru nimeni nu e un secret, că prețurile pentru serviciile stomatologice în Republica Moldova sunt mai mici comparativ cu țările din Europa, SUA sau Rusia. După recenziile pentru turismul stomatologic, Moldova se bucură de popularitate printre pacienții din Europa, Israel, SUA și Rusia. Clienții din străinătate se adresează pentru un tratament complex, proceduri de profilaxie. Stomatologia estetică este, de asemenea, în mare cerere.

De ce turism dentar la Imperial Dent? Clinica stomatologică dispune de toate facilitățile medicale, este dotată cu echipament modern și se poate mândri cu specialiști de calificare înaltă, iar prețul pentru tratamentul stomatologic este de câteva ori mai mic decât în Europa sau SUA, chiar dacă costul călătoriei și al cazării este inclus în buget. Această diferență se datorează decalajului economic dintre state și nu afectează rezultatul tratamentului. Imperial Dent este orientată spre consultarea pacienților străini, nu sunt bariere lingvistice. La necesitate, comunicarea se realizează în limba engleză sau cu ajutorul unui traducător. Locuitorii din fostele țări CSI, pot comunica ușor în limba rusă. În ceea ce privește intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, nu este necesar să se emită o viză pentru locuitorii CSI, UE, Canada, SUA, Elveția, Turcia, Israel și o serie de alte state. Chișinăul se distinge prin conexiuni de transport foarte comode – aeroport, gară, puteți veni cu autobuzul sau cu mașina proprie. Dacă este nevoie, pacientul este întâlnit la gară sau aeroport, după care este condus la locul de ședere – hotel sau apartament. La dorință, este selectat un program turistic individual pentru fiecare. Acest lucru permite nu numai obținerea unei îngrijiri dentare de calitate, ci și cunoașterea principalelor atracții turistice ale orașului – unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa de Est.

LOCAȚIE – Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038 Chișinău 
ORE DE LUCRU Luni-Vineri: 08:30-19:00 Sâmbătă, Duminică: Închis
INFO CONTACT contact@imperialdent.md
Telefon: (+373) 22 260 325