Sâmbătă/ 11 iunie/ ora 18.30, O ISTORIE FOARTE SIMPLĂ, #Melodramă +12 / de Maria LADO /Regia: Petru VUTCĂRĂU. Piesa ,,O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiică a unui cuplu înstărit, el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic.
Dragostea le este, evident, interzisă – un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre… viitorul nepot. Durata spectacolului: 140 de minute cu o pauză. Link către bilete: https://iticket.md/event/o-istorie-foarte-simpl 

Duminică/ 12 iunie/ ora 17.30, ARTA CONVIEȚUIRII #comedie +16/ de Yasmina Reza / Regia: Petru Vutcărău. Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat însă totul degenerează într-o confruntare agresivă în urma căreia ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. Spectacolul este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană și să revizuiți toate problemele ce țin de arta conviețuirii. 

Durata spectacolului: 120 minute (fără pauză). Link către bilete:   https://iticket.md/event/arta-convie-uirii. P.S.: TNEI oferă 20% reducere pentru elevi, studenți, persoane cu dizabilități și pensionari.