12400326_10207053770017014_1337422226_oActivitatea și profesionalismul echipei NEXUS au fost apreciate și de fondatorii revistei „Moldova în Progres”,care au acceptat cu mare drag un parteneriat, fiind convinși că moldovenii din diasporă trebuie să cunoască oportunitățile oferite de NEXUS.
Luigi Savoia, un italian căsătorit cu o moldoveancă și stabilit în R. Moldova, care a lansat revista „Moldova în Progres”, spune că îi va fi mult mai ușor să-și atingă obiectivele alături de NEXUS.
„Am știut de la bun început că parcursul Moldovei spre integrarea europeană va fi destul de complex. Dar ne-am străduit într-un mod cât mai simplu să promovăm cu sinceritate o Moldovă frumoasă. Experiența echipei Nexus o să ne dea putere și posibilitate să dăruim tuturor un produs unic destinat diasporei. Alăturarea la NEXUS este unul dintre cele mai reușite parteneriate pe care „Moldova în Progres” și l-a dorit”, s-a arătat convins Luigi Savoia.
La rândul ei, Francisca de Zwager, manager general NEXUS Moldova, a punctat următoarele în cadrul ceremoniei: ”Pentru noi, cei de la NEXUS Moldova, contează enorm parteneriatele solide, credibile și de durată, de pe urmă cărora să beneficieze în primul rând clienții NEXUS, care nu sânt altcineva decât cetățenii Moldovei, aflați și/sau legați direct sau indirect de fenomeul migrației. Deoarece în următorii trei ani NEXUS Moldova intenționează să pună un mare accent pe cooperarea strânsă cu diaspora moldovenească, parteneriatul cu revista „Moldova în Progres”, afirmată deja în spațiul informațional al diasporei, reprezintă un important instrument de informare și comunicare cu moldovenii aflați peste hotarele țării”.