Dorești să-ți dezvolți abilitățile de inginerie software și să urci cât mai sus în acest domeniu? Pe 1 septembrie, cu începere de la ora 15.30, AMDARIS îți dă întâlnire la FCIM-UTM, în cadrul unui eveniment de amploare ce te vizează direct și pe tine – “WHERE SCIENCE MEETS ART”. Vino să facem împreună primii pași în cariera ta de vis în IT!

Despre eveniment: De Ziua Porților Deschise la UTM, AMDARIS a invitat special pentru tine o  seamă de specialiști de succes, care îți vor dezvălui cum au reușit ei să avanseze în domeniu și cum ai putea și tu să-ți dezvolți o carieră de vis în IT. Aula 3-3 de la FCIM – Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică (str. Studenților, 7), te așteaptă!

„IT nu este ușor, dar IT merită”: În timp ce veți sta comod în fotolii, vă vom invita la o călătorie imaginară în lumea fascinantă a IT-ului alături de specialiști consacrați – Oleg SUPRUN și Ion GANDRABURA. Veți putea afla din prima sursă cum au reușit ei să-și construiască cariera și să-și facă un nume în domeniu; de ce abilități aveți nevoie pentru a deveni un inginer software, care sunt pașii de urmat pentru a avansa și a vă bucura de succes, dar și ce provocări vă așteaptă în carieră, ce oportunități vi se vor deschide în față. Este evident: fără un efort asiduu, o simplă dorință nu este suficientă pentru a obține succes în lumea IT.

„Arta de a fi un inginer software A-Lister”: Ingineria software este mai mult decât tehnologie – este o artă. Dacă dorești să devii inginer software A-Lister, trebuie să stăpânești această artă. Cum? Invitații noștri vă vor face o incursiune atât tehnică, cât și non-tehnică în domeniu, vor deschide mai multe paranteze și vă vor oferi sfaturi și sugestii prețioase.

Surpriza evenimentului: În numele partenerilor noștri de la AMDARIS, vom fi încântați să vă invităm la marea deschidere a aulei recent renovate cu suportul acestei prestigioase companii, să ne bucurăm împreună și să le mulțumim pentru privilegiul de a dispune de un spațiu de studii modern – Aula 3-3 AMDARIS din cadrul FCIM.

Pentru a participa la eveniment, înregistrează-te aici: https://www.eventbrite.co.uk/e/where-science-meets-art-tickets-167724459373

Mai multe detalii aici: https://www.eventbrite.co.uk/e/where-science-meets-art-tickets-167724459373

Ne vedem pe 1 septembrie în Aula 3-3 AMDARIS de la FCIM-UTM!