Vefasistem este cea mai mare fabrică de uși și ferestre PVC din Republica Moldova. Compania a fost înființată în anul 2008, în municipiul Bălți, iar în prezent numără 88 de angajați.

Fabrica este dotată cu linii automatizate de producere a construcțiilor din PVC, a termopanelor, dar și a laminării profilului. Timp de o zi, fabrica produce 400 de ferestre , iar o echipă de profesioniști verifică minuțios fiecare piesă ieșită de pe linie.

La moment, Vefasistem are cea mai mare rețea de parteneri activi din Moldova, numărul acestora depășind cifra de 350 de unități. Totodată, compania deține 9 showroom-uri proprii pe teritoriul țării.

Anul 2017 a fost unul rodnic pentru Vefasistem, compania a consumat peste 950 km de profil PVC, producând astfel circa 80.000 de ferestre și uși.

Produsele noastre sunt de înaltă calitate, fabricate pe baza unor tehnologii de ultimă generație. Rafinamentul, eleganța și rezistența sunt elementele care ne reprezintă cel mai bine.

De menționat faptul că, Vefasistem este unul dintre cei mai importanți producători de ferestre Trocal din Moldova și Ucraina. La noi găsești ferestrele termopan potrivite biroului sau locuinţei tale, cele mai rezistente uși, dar și cele mai stilate accesorii. Toate produsele Vefasistem sunt certificate și pot fi folosite în construcția de clădiri rezidențiale și publice.

Noi producem ferestre de orice tip și formă, materia primă este una ecologică și nu conține plumb. Seria Greenline a fost concepută cu multă dedicație și grijă pentru clienții noștri. De asemenea, la noi găsești o gamă variată de culori a profilului.

La noi puteți găsi diverse modele de uși, care combină calitatea profilului nemțesc Trocal și rezistența feroneriei austriece Maco. Uși cu balamalele ascunse, uși dotate cu feronerie antiefracție. De asemenea propunem și sisteme de acces moderne, acestea pot fi descuiate de la distanță sau chiar cu amprenta digitală.

Compania noastră produce și construcții din PVC cu placare exterioară din aluminiu. Acest component oferă un nivel înalt de rezistență, dar și aspect exterior individual. Mai mult ca atât, acestea pot fi vopsite în absolut orice culoare. Și la acest capitol ne străduim să le satisfacem toate dorințile clienților noștri.

La fel, Vefasistem s-a specializat și în producerea sistemelor glisante. Un astfel de sistem poate fi utilizat la ferestre de exterior/interior, dar și la uși. Combinarea profilelor, cu un coeficient de transfer termic redus și termopanelor cu sticla izolată termic, oferă o eficiență energetică sporită. Astfel produsele noastre sunt recomandate pentru utilizarea la construcția caselor pasive.

Vefasistem este compania care oferă confort și siguranță casei tale. Designul modern, gama largă de culori și calitatea europeană ne definesc numele. În toți acești ani ne-am dedicat în totalitate clienților și am depus eforturi considerabile pentru a ajunge „cei mai buni”!

 

Compania noastră vă îndeamnă să achiziționați ferestre și uși fabricate în Moldova, din cele mai calitative materiale și la cele mai avantajoase prețuri.

 

or. Бельцы,
ул. Киевская 14А
Тел: +373 231 9 40 30, +373 231 6 66 25
Факс: +373 231 9 40 30
Email: vefasistem@yandex.ru